Over Agilitec | Software oplossingen in Agile Manufacturing

Agilitec

ICT-oplossingen voor Agile Manufacturing

Over Agilitec

Agile Manufacturing

Om de concurrentie in een globaliserende economie voor te blijven, moeten bedrijven lean and mean zijn. Veranderlijke marktomstandigheden vragen om een klantgerichte bedrijfsvoering, waarin snel kan worden geschakeld. Op dat terrein valt voor veel bedrijven nog een behoorlijke winst te behalen. Agilitec biedt ict-oplossingen die hieraan een belangrijke, zo niet doorslaggevende bijdrage leveren.

Tools voor Agile Manufacturing

Agile Manufacturing

De definitie van een ‘Agile’ onderneming is een bedrijf dat slagvaardig kan reageren op (kerende) kansen in een vluchtige markt, en dat snel innovatieve producten in de markt kan zetten, in veel klant-specifieke varianten. ‘Agile Manufacturing’ is een verlengstuk van ‘Lean’, waarbij er een aantal kernwaarden gelijk zijn. Bij ‘Lean’ wordt er veel aandacht gelegd op de standaard situatie en een stabiele omgeving; bij ‘Agile’ wordt dit als turbulent geacht en gaat het erom hier zo goed mogelijk op in te spelen.
Meer over dit onderwerp op procesverbeteren.

Agile Manufacturing_flexibel_Icoon

Flexibel produceren zonder enorme kosten

Sneller inspelen op de veranderlijke marktvraag, niet alleen qua product en prijs maar ook service. Morgen kunnen produceren wat de klant overmorgen vraagt. Dát is business agility, het vermogen om je als organisatie snel aan te passen.

Agile Manufacturing_1-aanspreekpunt_Icoon

Één aanspreekpunt en continu verbeteren

Bij Agilitec treft u één aanspreekpunt voor zowel het product, als de implementatie en eventueel consultancy. Praktijkervaringen bij de implementatie van onze producten vloeien meteen terug in de productontwikkeling. Een continu verbeterproces dat ertoe heeft geleid dat onze oplossingen door onze klanten bestempeld worden als beste in hun soort.

Agile Manufacturing_Gehele-keten_Icoon

Jarenlange ervaring op de gehele keten

De kennis van de hele keten betekent voor u geen gedoe met meerdere leveranciers die elkaar tegenspreken en verantwoordelijkheden afschuiven. Volledige en betrouwbare dienstverlening is, naast de persoonlijke betrokkenheid en service, voor veel klanten een verademing. Agilitec is een ervaren gesprekspartner op strategisch en operationeel niveau.

Agile Manufacturing

Producten

MyPlantFloor-OEE-software-MES-software

Een goed geoliede organisatie

MyPlantFloor

De hedendaagse productie-industrie ervaart druk door kortere levertijden, kleinere orders en hogere productiekosten. Dit heeft geleid tot meer automatisering, waarbij het goed functioneren van machines nu een belangrijke kostenfactor is. Hier valt nog altijd veel te winnen want de OEE (verhouding werkelijke output / theoretisch mogelijke output) is in een groot aantal gevallen < 50%!. MyPlantFloor is schaalbare MES/OEE software die u helpt om uw bestaande productiemiddelen (nog) effectiever in te zetten.

3PLteam-WMS-software

Warehouse management

3PLteam

Ons warehouse management system (3PLTeam) helpt om voorraad volledig papierloos te beheren. Het is er als cloud oplossing maar kan ook net zo gemakkelijk lokaal geïnstalleerd worden.

FWdesk-Klantenservice-software

Nauw contact met uw klant

FWdesk

Agilitec biedt naast de andere oplossingen een online oplossing voor het verbeteren van klachtenmanagement resulterend in een hogere mate van klanttevredenheid en een beter klant contact. Een unieke combinatie van eigenschappen maakt dit geheel tot een gewilde oplossing die de effectiviteit van klachtenmanagement merkbaar versterkt.

Octoplant-Broncode-management-en-versiebeheer

Broncode management

octoplant

Voor het overgrote deel van moderne installatie is voor het zoeken naar de oorzaak, of het oplossen van een storing software benodigd. Onze broncode management systeem voor het beheer van software t.b.v. besturingsinstallaties zoals: PLC/SCADA/Robots/Frequentieregelaars biedt u hier perfecte oplossing.

Bent u op zoek naar software op een van bovenstaande gebieden?
Bezoek de product website of neem contact op!

Contact ons