Software Engineer .net gezocht | Agilitec (Breda)

Junior/Medior Software ontwikkelaar in Breda

Over ons

Agilitec staat voor Agile Information Technology. Onze standaard softwareoplossingen voor MES/OEE, WMS en CRM/Ticketing hebben als overeenkomst dat ze zich razendsnel laten aanpassen aan elke omgeving, eis of situatie zonder dat er maatwerk aan te pas komt. Steeds meer bedrijven kiezen voor onze standaardoplossingen en daarom zijn wij op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken.

Wat houdt het werk in?

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit ontwikkeling van nieuwe functionaliteit en het debuggen ervan. Als het je leuk lijkt, word je ook betrokken bij inbedrijfstellingen en supportwerkzaamheden. 

Wat we in jou zoeken

  • MBO-HBO werk- en denkniveau

    • Ervaring met .NET ( C#, VB.net, ASP.NET, SQL en React )

    • Je bent stressbestendig, leergierig, nauwkeurig en loyaal

    • Je bent flexibel ingesteld en denkt vooral in mogelijkheden en oplossingen voor onze opdrachtgevers

Wat biedt Agilitec?

Een rol met veel diversiteit binnen een flexibele en dynamische organisatie. Naast een goed salaris (afhankelijk van je ervaring en opleiding), zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden om je expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers in binnen- en buitenland. 

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag bij ons komen werken kijk dan eens op onze website www.agilitec.eu en email je CV en een korte motivatie naar Yme Bosma via yme.bosma@agilitec.nl of gewoon even bellen kan natuurlijk ook: 076-5156572. 

– – Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. – –

Google maps