Helpdesk support | Meld Feedback eenvoudig via het online Meldsysteem

Support

Vraag demo aan

Agilitec Helpdesk support service

Support

Helpdesk support

Bij Agilitec treft u één aanspreekpunt voor zowel ons product, als de implementatie, training en support. Praktijkervaringen bij de implementatie van onze producten vloeien meteen terug in de productontwikkeling. Een continu verbeterproces dat ertoe heeft geleid dat onze oplossingen door onze klanten bestempeld worden als beste in hun soort.

Meldingen aanmaken via onze Helpdesk Support software (FWdesk)

OEE-software-en-MES-systeem_Productiesoftware_Support_service

Helpdesk support

Elke opmerking, klacht of vraag van een klant is waardevolle informatie om onze producten voortdurend te verbeteren. Een zorgvuldige verwerking en afhandeling van deze terugkoppeling wordt gegarandeerd via ons online helpdesk support meldsysteem. 

Klanten van Agilitec hebben rechtstreeks toegang tot onze helpdesk support om elke vorm van terugkoppeling aan te kunnen melden of om in de rubriek veelgestelde vragen te zoeken naar een antwoord op een vraag. Gewoon bellen kan natuurlijk ook. Klik op onderstaande button om naar het online meldsysteem te gaan.

Referenties van onze Helpdesk support FWdesk en MyPlantFloor OEE/MES software

Wat ons opvalt is dat de acceptatie van de gebruikers, zowel de operators als het management, hoog is. Aanpassingen en verbeteringen aan de lijnen zorgen voor een hogere output en gemotiveerde operators. MyPlantFloor helpt ons daarbij.

Willem-Jan Ruder

Manager Opertions Van Dam Bodegraven

Systeem was simpel te installeren. Fotocellen plaatsen, koppelen aan het netwerk en binnen een dag hadden we de eerste lijn in beeld.

Frans Ouwerkerk

Sibelco Minerals Europe

Met de standaard report templates kunnen we in een oogopslag zien wat de verschillende oorzaken zijn van het niet halen van de gewenste OEE.

Rinus Oudejans, Manager Special Projects

LambWeston Meyer